Els alumnes de Llíria units per les matemàtiques

Les matemàtiques són el punt d’unió d’este grup d’alumnes.  I és que els xiquets i xiquetes del tots els col·legis i Instituts de Llíria s’han trobat el dissabte al matí a Benaguacil amb la resta d’alumnes d’altres coles valencians, per realitzat l’Olimpíada matemàtica comarcal.
A esta proba comarcal arriben els alumnes de primària i ESO, després d’haver superat esta prova de l’olimpíada matemàtica amb les millors notes als respectius coles i Instituts del municipi. Els que superen esta prova realitzaran, en unes setmanes, l’Olimpíada provincial
Enguany la samarreta ha estat: rosa fluor, i alguns dels alumnes que s’han presentat este matí ja varen estar l’any passat a estes proves.
A més de la prova individual, també han realitzat proves en grups, on la creativitat i la rapidesa mental, era principal obstacle matemàtic per superar.
Estos alumnes continuen la senda que va obrir un dels alumnes més destacat de Llíria, Rafah Hajjar, qui després de superar estes fases inicials, va acabar guanyant el bronze a l’olimpíada internacional de matemàtiques a Rio.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here