Jornada de portes obertes del CEIP Sant Miquel: hort, forn, activitats i l’aula de 2-3 anys

El CEIP Sant Miquel celebra el dia 11 d’abril a les 18 una Jornada Informativa de Portes Obertes, dedicada a les famílies i comunitat educativa sobretot dels xiquets nascuts l’any 2016 i 17. Tot en un any que celebren el 40 aniversari que es va obrir este centre educatiu públic referent a Llíria i en el qual han rebut les distincions de la Medalla d’or de la Ciutat o el Premi Jaume I, així com el Premi Foment de la lectura.

A més d’estos premis el CEIP Sant Miquel vol informar a totes les famílies les activitats que estan realitzant, com el nou forn de pa que han instal·lat on ensenyar als alumnes el procés de coure pa, i de com es feien estes tasques de forma artesanal. Una forma de menjar a i saludable que intenten instaurar des de xicotets, tant en estes activitats extraescolars, com en el menjador.

A més, la seua activitat amb la fundació del València CF, d’integració els està donant moltes satisfaccions, segons ens explica Àngel Yuste, director, tal com l’entrevista que realitzaren a la ràdio amb la fundació i el director Àngel Yuste i Estrella, la xiqueta que ha revolucionat el Valencia CF.

A la jornada de portes obertes també mostraran l’hort que cultiven els alumnes de primària, i que ja han tret la primera collitade la temporada. També les plantacions de tomates, o albergines que acaben de plantar de cara a l’estiu.

Si vols conèixer més d’este centre públic d’ensenyament, ja saps que el pròxim dia 11 d’abril hi ha una jornada de Portes obertes on estaran encantats d’ensenyar el que portem endavant, finalitza Yuste convidant a tots a estes jornades i informaran sobre l’aula de 2-3 anys que instauraran el curs que ve.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here