Jornada de Portes Obertes a PRISMA

Usuaris, familiars i tècnics del Programa comarcal de Rehabilitació Psicosocial per a Malalts Mentals (PRISMA), posat en marxa per la Mancomunitat Camp de Túria, es van donar cita recentment a la Jornada de Portes Obertes de les instal·lacions a Vilamarxant.

 

El programa PRISMA, dirigit a malalts mentals crònics residents a la comarca, té en l’actualitat altre centre d’atenció psicosocial al municipi de Bétera, i està previst obrir altres seus en altres localitats del Camp de Túria. De moment hi ha 14 usuaris que estan fent ús d’aquest servei.

Amb aquesta iniciativa s’ofereix a la comarca un espai de suport a les persones amb malaltia mental crònica mitjançant la realització d’activitats rehabilitadores i estimatives amb la finalitat de facilitar-los la seua integració en la societat. Així mateix, es pretén orientar als familiars per a millorar la convivència.

PRISMA sorgeix com a resposta a les necessitats que en aquest àmbit es van detectar a l’estudi dut a terme per la Universitat de València mitjançant un conveni subscrit amb la Mancomunitat Camp de Túria.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here