Més de 60 persones sordes celebren una missa amb llenguatge de signes en honor de Sant Vicent

L’ermita de sant Vicent de Llíria ha estat este diumenge el lloc d’una iniciativa integradora: Una missa amb llenguatge de signes per a la Pastoral del sord, que han vingut a celebrar els 600 anys de la mort de Sant Vicent Ferrer. L’acte, que ha congregat a més de 60 persones (estava plena l’ermita) amb problemes d’audició, ha estat celebrat per Àngel Santamaría qui oficia des de fa 30 anys misses per persones sordes.

I és que la Pastoral del sord de la Comunitat Valenciana i Múrcia han celebrat este cap de setmana un encontre amb motiu del sext centenari de la mort de sant Vicent Ferrer, i en ple any Jubilar Vicentí. A l’encontre han vingut d’Elx, Alacant o Castelló fins a Llíria.

Abans han estat en parròquies com Sant Tomás i Sant Felip Neri, i han visitat la Catedral de valència, o la plaça del Miracle del Mocadoret. També han visitat els llocs claus de Sant Vicent Ferrer: La casa natalícia, la pila baptismal o el Convent de Santo Domingo.

Després de la missa en l’ermita de sant Vicent, hi ha un dinar per tots en germanor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here