El CEIP Sant Miquel estrena aula de 2-3 anys el pròxim curs. «És una mesura necessària»

El Col·legi públic Sant Miquel de Llíria comptarà en el pròxim curs escolar amb una aula de 2-3 anys. Així ho ha anunciat Paco Garcia, diputat autonòmic, qui ha explicat que la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha creat 31 noves aules gratuïtes de 2 anys a escoles d’Infantil i Primària per al curs 2019-2020.

Per la seua banda, Àngel Yuste, director del CEIP Sant Miquel ha manifestat sobre esta mesura: «La creació d’una aula per alumnat de dos anys és una proposta municipal que ve remarcada, entre altres aspectes, per les carències infraestructurals de Llíria en aquest aspecte. Aquest és un tema que ja ve de cursos passats, i que ara pareix que es va a concretar. El Centre, com a element receptor d’aquesta nova aula, ja va manifestar la seua postura en els òrgans que pertoquen: Claustre i Consell Escolar de Centre». A més el director del centre ha assenyalat que «Considerem que aquesta és una mesura d’emergència per donar resposta a les famílies que sol·liciten -per diverses circumstàncies- aquesta escolarització. Fins que la Corporació municipal intervinga donant al poble una Escoleta Municipal infantil de caràcter públic».

La Conselleria d’Educació ampliara el nombre de places gratuïtes de 2 anys en 558 i s’arribarà a les 15.020 places a centres d’Infantil i Primària, ‘escoletes’ de la Generalitat i ‘escoletes’ municipals. De les 31 aules noves, 9 corresponen a les comarques d’Alacant amb 162 places gratuïtes; 6 a les comarques de Castelló, amb 108 places gratuïtes, i 16 a les comarques de València, amb 288 places gratuïtes. Túria i Serrans, també s’incorporen dos nous centres amb aules de 2-3 anys en CEIP Horta Major, de Vilamarxant i en el CEIP Fabian y Fuero, de Villar del Arzobispo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here