La mare dels xiquets morts a Godella, ingressada a l’Hospital de Llíria

M.JM la jove de 27 anys que va ser detinguda a Godella per matar suposadament als seus dos fills, Amiel de 3 anys i mig, i Ixchel de no arriba a 5 mesos, està ingressada a la Unitat de psiquiatria de l’Hospital de Llíria. Fins a l’Hospital es desplaçarà, està vesprada de dissabte el jutge d’Instrucció núm. 4 de Paterna per prendre declaració a Maria, qui està des de divendres a psiquiatria de l’Hospital de Llíria.

Només trobar a Maria dins un bidó, desorientada i nueta, va ser traslladada a l’Hospital de la Fe, per fer un examen metge, després de dir que «els fills anaven a ressuscitar, o que els havia matat per ordre de deu».

Allí varen diagnosticar que havia patit un brot esquizofrènic i va ser traslladada a la planta de psiquiatria de Llíria. Per la seua banda, el pare es troba a les dependències judicials de Paterna i també serà examinat per si té algun tipus de trastorn mental.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here