Els fallers de la Pl. Pedralba han esclatat d’alegria: sext doblet consecutiu

La Falla Plaça Pedralba ha guanyat el primer premi i van 6. La comissió més antiga de Llíria aconsegueix un sext doblet consecutiu i s’emporta el premi a les dues millors falles de Llíria, tant en monuments grans com en infantils. En conèixer el veredicte del jurat, els fallers i falleres de la comissió han esclatat en crits, plors i càntics d’alegria. Un any més, han fet història a l’emportar-se els dos premis més anhelats de les falles de Llíria.

Esta és la Falla guanyadora:

Primer s’ha donat els premis a les infantils:

  • Primer premi: Falla Plaça Pedralba
  • Segon premi: Falla Plaça Major i Voltants
  • Tercer premi: Falla Pla de l’Arc
  • Quart premi: Falla Alpelic

Estes són algunes de les Falles Infantils:

Pocs després, s’ha donat a conèixer el dictamen del jurat. Els premis de les falles grans han sigut els següents:

  • Primer premi: Falla Plaça Pedralba
  • Segon premi: Falla Plaça Major I Voltants
  • Tercer premi: Falla Pla de l’Arc
  • Quart premi: Falla Alpelic

 

La Falla Plaça Pedralba era la clara favorita després que la Falla Avinguda dels furs no es presentara al Concurs per la fugida de l’artista faller sense acabar la Falla. L’acte d’entrega dels premis els han donat un homenatge on han destacat la germanor entre Fallers. Tampoc la falla Alpelic va vore acabat el seu monument perquè l’artista fallers els ha deixat tirats sense acabar, malgrat que si s’han presentat al Concurs oficial.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here