CEIP Sant Vicent: Bunyols, Batukada i la Cremà de la Falla «Monuments i Ciutats del món»

Este divendres a la comunitat d’aprenentatge Sant Vicent Ferrer de Llíria ha sigut un dia faller molt tradicional i amb una gran participació de tota la comunitat per a l’elaboració de l’esmorzar, de la falla i per a l’amenització de tota la jornada festiva.

Com és tradició al centre s’ha fet una xocolatada, en la que fins i tot la cuinera jubilada ha col·laborat, i que l’alumnat de sisé ha repartit a tos els companys i companyes del centre, des de dos anys fins a cinqué. També hem pogut gaudir de 80 dotzenes de bunyols que han preparat els festers i festeres del Remei, ja que enguany era el seu torn. El grup de batukada PERKUVALENCIA, format per mares, mares i alumnat del centre ens han acompanyat amb els seus ritmes durant tota la jornada. Finalment hem pres foc a la nostra falla tan ben elaborada per l’alumnat amb les seues famílies, baix el lema: «Monuments i cases del món».

Agraïm a tota la comunitat educativa i associacions de la comunitat (festers i festeres del Remei, protecció civil, policia local) i familiars del centre la seua col·laboració per poder gaudir d’aquest dia tan especial.

BONES FALLES!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here