Segona Falla de Llíria sense monument: L’artista faller deixa tirats a la Falla Alpelic

La Falla Alpelic ha anat este matí, tal com havien quedat, a arreplegar la seua falla. Quina ha estat la sorpresa quan s’ha adonat que els ninots no estaven acabats, i la figura central ni apareixia «a les 6 del matí ja estàvem allí. Quan hem vist el que hi havia… hem agafat el camió i hem decidit agarrar els ninots sense pintar que eren nostres i intentar acabar-los entre nosaltres. Esta setmana passada anàrem per la xicoteta i ens donava llargues de la gran, però no esperàvem que no haguera fet res» diu el president Enrique Pajares amb impotència davant la situació que han trobat este matí al Taller de l’artista Faller.

 

«Imaginat com s’han quedat, la Fallera Major i la cort plorant, i tots els de la comissió fets pols, destrossats, cabrejats. Ni la nostra ni dos falles més que tenia encarregades. Ens ha deixat als tres tirats» lamenta Pajares amb cara trista. Només és un moment, de seguida torna un somriure a la cara del president «encara que esta Falla no li amarga la Festa ningú, i pensem presentar-se i tot a la Competició Oficial. Si acabem l’últim ens dóna igual, només volem poder plantar-la» comenta amb positivisme el president donant ànims als membres de la Comissió que s’han reunit per pintar i acabar la Falla «No és ni pareguda al boceto, hem decidit acabar-la, estaven els ninots en blanc, algun mal pintat«

 

«És la segona vegada que fem la Falla amb este artista faller de Creaciones Igual, que té un Taller en Alboraia i altre en Montcada. L’any passat ens digué que estava malalt i l’acabà, però ens feu patir, però li volguérem donar altra oportunitat per anar en bona fe, però enguany ha sigut pitjor, ni l’ha acabat« explica Enrique.

Alpelic és la segona falla de Llíria este 2019 que no té els monuments acabats perquè els artistes Fallers no han acabat el seu treball. Dijous informaven que la Falla Avinguda dels Furs no podria plantar. Ara és el torn de la Falla Alpelic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here