L’Escola d’adults llança la campanya #Joduclatassadecasa

L’associació d’alumnes de l’Escola d’adults celebrava ahir dijous el tradicional berenar amb què l’escola celebra les Falles, el tradicional xocolate i bunyols preparats per ells. Per a l’ocasió l’escola va llançar el hashtag  #joduclatassadecasa, una campanya per fer sostenible els esdeveniments socials que porta endavant l’escola. Lourdes Riau, professora d’artesania «fa un temps que intentem que els actes no utilitzar els gots de plàstic, i fer-los un poc més sostenibles amb el medi ambient».

Amb este objectiu des del Facebook de l’Associació es va potenciar esta campanya perquè els alumnes de l’escola portaren de casa la seua tassa per prendre el xocolate, i deixar d’utilitzar els tassons de plàstic d’un sol ús.

Carles Subiela, mestre de l’escola i un dels principals impulsors de mesures de neteja, com  la iniciativa «Cunetes Netes», que coordina Subiela en Benaguasil, ha mostrat el seu entusiasme davant esta iniciativa.

Una campanya que es va materialitzar en este berenar faller però que volen instaurar pels pròxims actes de l’escola, com el cinefòrum de la pròxima setmana on ja estan convidats tots els alumnes a portar-se de casa la seua tassa i fer entre tots un món més respectuós.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here