El CIEM LA Unió Musical et convida a la Mascletà Musical

El Col·legi Unió Musical de Llíria ha preparat una Mascletà Musical. Per convidar a tots els veïns i veïnes de Llíria, pares i mares dels alumnes i amics, a participar d’esta mascletà musical que tindrà lloc demà divendres a la plaça major del poble, han fet un vídeo.

«L’any passat la Fallera Major era la nostra alumna, i s’ha quedat esta iniciativa per compartir amb tot el poble i felicitar a tots, les nostres festes de les Falles com nosaltres millor sabem: amb la música» ens explica Reme Albarracín, Cap d’estudis sobre esta activitat atronadora que és el segon any que realitzen.

Una activitat on participen tots: des dels alumnes més xicotets d’infantil fins als de secundària, així com la xaranga de l’ESO que tocaran pasdobles per amenitzar» assenyala Tania Capella, Professora de música de primària que coordina l’acte. A més de la música, els instruments de percussió que utilitzaran estan fets de materials reciclables, per conscienciar de la importància del medi ambient.

Per implicar a tots els veïns, han preparat este vídeo invitació:

Serà a les 11, quan a les portes del cole es dispararà la primera mascletà Musical, després acompanyats de la Xaranga de La Unió aniran fins a la plaça major del poble, per a poder compartir amb tots la música, la festa, i les falles. A les 11.15, Mascletà musical a la Plaça Major.

A la vesprada, ja al centre se celebrarà La Cremà de la Falla, com cada any. Maria Faubel assenyala que esta activitat està feta per tots els alumnes del centre dins l’assignatura de plàstica. El Curs passat el tema eren els pirates. Enguany començarem el primer dia del curs amb el tema del Circus, així que hem volgut per la falla continuar amb este món de la màgia del circ. Esteu tots convidats« finalitza Maria Faubel.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here