La Falla Plaça Pedralba i la Plaça Major avancen la Plantà de les Falles

Les falles 2019 ja estan ací! Llíria s’ha alçat amb els ninots al carrer. Que la setmana gran de Festes començava ho comprovarem amb La Crida i el Tren Faller celebrat el dissabte passat, però ara, els primers ninots ja apareixen al carrer i es pot dir que les Falles han arribat a Llíria.

Ha estat la Falla Plaça Pedralba, començava el dimecres a traslladar els ninots des del taller de l’artista faller fins al Carrer Major on es situa esta Falla.

També la Falla Plaça Major ha aparegut este matí, amb l’estructura de la falla muntada, així com la Falla infantil. La plantà s’avança cada volta més, a Llíria per la grandària dels monuments. Per això, alguns com la Falla Plaça Pedralba o la Falla Plaça Major han decidit començar la Plantà abans.

La Falla Pla de l’Arc començaran dijous a la vesprada amb els trasllat dels ninots. Tot ha d’estar preparat en la Plantà oficial del dia 15 de març.

I és que, realment, les falles ja estan ací. En menys d’una setmana, la cremà haurà consumit els monuments, es tancarà el cicle faller que hui s’ha plasmat al carrer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here