Les dones de Llíria se sumen a la manifestació en valència per la Igualtat

“La ciutadania de Llíria ix al carrer per cridar ben fort que volem una societat més igualitària, més justa i més solidària” ens conten les participants de Llíria a la històrica maniestació del 8 de Març a València.
Crits com: “Llíria, Llíria, Llíria, Llíria FEMINISTA” o les “dones unides i EMPODERADES” han marcat una manifestació pacífica i lúdica que ha omplit els carrers de valència per segon any consecutiu per demanar la Igualtat.

“Formàrem part de la manifestació d’ahir a València, on un més d’uns centenars llirians i llirianes ens desplaçàrem per reivindicar que l’únic camí possible de futur en la nostra societat és aconseguir la igualtat real entre homes i dones” ens conta altra de les participants que es desplaçaren fins a València en autobús des de Llíria. Unides, amb samarretes morades, de totes les edats, dones en les seues filles, i també molts hòmens que volgueren unir-se perquè es tracta d’una lluita de tots.
Les quasi 200 persones de Llíria portaren com:
Manolo hazte la cena tu solo
-Vives, lliures i combatives.
Ja no ens alimenten molles ja volem el pa sencer.
Foren algunes de les pancartes més aclamades en el dia d’ahir en altra manifestació Històrica que ha convertit a València en un referent mundial d’esta lluita per la Igualtat. Pel mati a la plaça Major de Llíria, moltes dones es reuniren també per demanar la Igualtat real i llegiren un manifest.

“SEGUIREM Fins a ACONSEGUIR EL MÓN QUE VOLEM!”, cridaren orgulloses d’esta reivindicació el 8 de Març.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here