L’Associació d’Ames de Casa Tyrius celebren el dinar del Dia de la Dona

Demà, 8 de març, se celebra el dia de la dona treballadora. Amb este motiu, les dones de l’associació Tyrius han organitzat este dijous en la Llar de Jubilat el tradicional dinar d’homenatge a la Dona Treballadora. Un dinar on han acudit més de 160 dones de les associacions de dones de Llíria així com autoritats.

La presidenta de l’Associació d’Ames de Casa i Consumidors Tyrius de Llíria, Dolores Barea,  ha assenyalat que elles fan cada dia en dinar a les seues cases, «però hui en honor del dia de la dona, són els hòmens de la penya Arre, qui han cuinat per elles« ha manifestat amb humor.

I és que els membres de la penya Arre han cuinat al pati de sant Francesc un arròs caldoset per les quasi 200 dones que han acudit al dinar. A més de picadeta, ensalades, botifarra, vi i un dolç que han portat de ca Susi.
Un dinar per compartir i celebrar que esta setmana és la setmana de la dona treballadora que ja és una tradició entre les dones de Llíria.

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here