Paco Garcia presenta la seua candidatura a les Corts com a Diputat autonòmic pel Camp del Túria

«La Comunitat ha passat de la corrupció a ser un referent mediambiental i social». Així ho senyala Paco Garcia, que dimecres presenta a Riba-roja la seua candidatura a les primàries de Compromís, com candidat a Diputat autonòmic de la Comarca Camp de Túria i Serrans a les Corts «torne a presentar-me en un procés obert que és únic a Espanya. Qualsevol persona major de 16 anys i veí de la circunscripció de València pot votar».

Paco Garcia, és un vell conegut de la política de la comarca, que no obstant això manté la il·lusió de sempre «Hem de continuar el que hem fet estos 4 anys i no ha donat temps d’acabar. Esta comarca té molt de pes, és important a les Corts amb 5 diputats. Per això convide a la gent a participar encara que no siguen de Compromís» comenta Garcia qui assenyala que es pot votar des del mòbil. «Amb la tecnologia actual i el procés de primàries que tenim a Compromís, que és el més obert i participatiu de tots els partits a l’àmbit espanyol, qualsevol persona pot participar. Les úniques condicions són ser major de 16 anys i ser veí de la circumscripció de València. No conec cap partit on els candidats passen per l’escrutini obert a tots com fem ací». Les persones poden votar fins a l’1 de març de forma on-line, (https://primaries.compromis.net) i els dies 6, 7 i 8 de març, a més de 200 meses electorals que s’han preparat.

Paco Garcia enumera els logres aconseguits a esta comarca, «en l’àmbit social, la quarta pota, hem triplicat les ajudes, la renta d’inclusió social, la millora dels serveis socials, el nou centre ocupacional obert a La Pobla de Vallbona. Però sóc conscient que queda molt per fer com el centre de Diversitat funcional de Llíria» assenyala el Diputat autonòmic.

També a l’àmbit de l’educació amb la construcció del nou Institut «pensàvem que esta legislatura el faríem, però ens han canviat les regles a mitjan joc, perquè CIEGSA tenia de l’època anterior massa irregularitats. Ara tenim el Pla Edificant, i ja estem treballant perquè l’Institut i a més un nou col·legi a Mura siga una realitat la pròxima legislatura». Pel que fa a la justícia, també hem aconseguit moltes millores, però encara queden reptes com la construcció del nou Palau de Justícia de Llíria que ja està enllestit».

Una altra de les facetes que ressalta Garcia de la seua tasca a les corts és a l’Hospital, «una de les lluites de Compromís ha estat posar Pediatria a l’Hospital de Llíria, i estic especialment content d’haver-ho aconseguit. Ara ens queda lluitar per posar Maternitat, que és altra reivindicació històrica de compromís a Llíria en l’àmbit de la sanitat». Garcia no vols deixar de ressaltar l’interès de la seua formació davant la reindustrialització i la lluita contra l’atur, que s’ha vist reduït a Llíria en un 30% segons comenta Garcia il·lusionat davant el nou repte de les eleccions autonòmiques del 2019.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here