La Policia Local es traslladarà transitòriament a ca la Vila mentre es construeix el nou Reten

La Policia Local es traslladarà a Ca la Vila mentre dure la construcció del nou reten de policia previst al Pla de l’Arc. Segons va anunciar l’alcalde Manolo Civera al Ple de l’ajuntament de Llíria d’ahir dijous, la construcció del nou reten, durarà 144 dies i començarà en març, malgrat que Francesc Fombuena va puntualitzar que encara no està adjudicada l’obra.

Durant estos cinc mesos que previsiblement duraran les obres, la Policia Local de Llíria oferirà el servici en l’antiga oficina de Turisme de Ca la Vila i es llogarà una planta baixa en la plaça Major que servirà per vestidors dels policies locals.

Una solució que no ha agradat al Partit Popular. «Este emplaçament –segon ha explicat Mazzolari – compta amb un espai insuficient per a albergar a tota la plantilla de la Policia Local, el despatx de l’intendent que estarà ubicat en l’actual sala de comissions no té accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i els vestuaris estarien en una planta baixa junt amb l’Ajuntament, però cal preguntar-se on tenen previst instal·lar el depòsit de cotxes de grua o el calabós, entre moltes altres necessitats».

De la mateixa manera, la portaveu popular ha criticat que «a estos problemes cal sumar-li la dificultat d’accessos, perquè com eixirà i entrarà la Policia Local de Llíria de la plaça Major si té una urgència quan esta coincidisca amb les Falles o les festes de Sant Vicent, i si les obres es demoren uns mesos, com podran desenrotllar el servici quan se celebren les festes de Sant Miquel o la Setmana Taurina».

Per tot això, Mazzolari ha instat l’alcalde socialista Manolo Civera que «plantege una nova ubicació transitòria per a la Policia Local de Llíria perquè la seua decisió genera massa inconvenients per al desenrotllament del servici posant en escac la seguretat ciutadana» alhora que els ha exigit que «tinguen sentit comú perquè les seues idees estan perjudicant seriosament els interessos de Llíria».

Per la seua banda, Manolo Civera va afegir que era l’opció més econòmica i que malgrat que no és la millor opció, ja que no s’ha pogut fer el trasllat a «barracons» al Pla de L’Arc, esta de Ca La Vila és l’única que podia prendre l’Ajuntament amb els equipaments que té.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here