Línea Verda l’Eliana

El servici LÍNIA VERDA és un mitjà per a que la ciutadania comunique incidències a l’Ajuntament. Durant 2018 els elianers advertiren de vora 900 incidències, de les quals el 88% ja estan resoltes. La resta està en tràmits de solució.  El tipus més freqüent fa referència a Mobiliari Urbà i Senyals, seguit de Parcs i Jardins, Enllumenat i Neteja Viària.

 

La implicació directa dels veïns facilita que el consistori tinga coneixement de certes necessitats i puga ser més efectiu en la gestió.

 

Per a poder utilitzar este servici en un telèfon intel·ligent cal fer la descàrrega gratuïta de l’APP Línia Verda. El procediment per a comunicar la incidència és molt ràpid i intuïtiu. També es pot accedir a través del domini www.liniaverdaleliana.com.  En esta web a més de comunicar un fet, l’usuari disposa d’un ampli contingut de consulta mediambiental (guia de bones pràctiques, consells, informació pròpia del municipi etc.). Qui preferisca fer una telefonada pot cridar al 902 193 768 en horari de 8.00 a 17.00 hores (cost de la trucada 0,07 €/min).

 

Rebuda la informació, l’ajuntament inicia els tràmits per a solucionar el problema i la persona informant pot rebre al seu telèfon mòbil les novetats sobre les accions efectuades.

 

A través de Línia Verda, l’usuari també pot plantejar qualsevol consulta mediambiental. En un termini màxim de 24 hores tindrà resposta per part d’un equip d’experts en la matèria.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here