41 persones accedixen al mercat laboral amb Llíria T’Ocupa

El I fòrum d’ocupació Llíria T’Ocupa es va celebrar el passat 9 de novembre amb més de 1.216 persones participants. La Regidoria de Foment Econòmic ha donat a conèixer el balanç de resultats de l’activitat, segons el qual esta iniciativa ha produït un total de 41 insercions laborals.

Al llarg de tota la jornada, les 19 empreses col·laboradores en el fòrum van realitzar un total de 501 entrevistes a 347 persones. De totes elles, un total 41 han accedit a un lloc de treball, el que suposa que el 12% de les persones entrevistades  han aconseguit el seu objectiu.

Segons el regidor de Foment Econòmic, Ferran Pina, “l’aspecte més positiu d’este fòrum és que més de 40 persones han aconseguit un lloc de treball. Esta xifra, a més, s’incrementarà pròximament perquè hi ha empreses que encara no han tancat els seus processos de selecció i altres han configurat una borsa de treball per a futures contractacions. Estos dos fets no fan més que constatar l’impacte positiu que la iniciativa ha tingut per a la ciutadania de la nostra localitat”.

Per altra banda, “hem aconseguit que Llíria siga de nou un referent pel que respecta a les polítiques del foment de l’ocupació, que era altre dels objectius que ens havíem marcat”, ha assegurat l’edil edetà. De fet, després de l’èxit de la primera edició de Llíria T’Ocupa, altres municipis estan impulsant la convocatòria d’iniciatives similars.

Llíria T’Ocupa també aconseguix alts índexs de satisfacció entre els participants que han qualificat el programa amb una valoració d’un 9.27, segons les xifres obtingudes en les 153 enquestes realitzades entre els assistents. El fòrum no ha rebut sols l’acceptació de la ciutadania, sinó també dels ponents, els entrevistadors i les 13 entitats que van instal·lar estands informatius que li han atorgat un 10, un 9.33 i un 9.33, respectivament.

 

Els nivells de satisfacció dels participants són resultat de l’àmplia gama d’activitats formatives i de cerca d’ocupació que es van oferir. A més de les entrevistes personalitzades, els assistents van poder entregar els seus currículums directament a les empreses, visitar la zona de networkingo participar en les ponències dirigides per experts de la comunicació i l’àmbit laboral, a les quals van assistir més de 900 persones.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here