Vicen i Melany, Regines de la Falla de l’Avinguda dels Furs

Una falla que sona com una orquestra. Este ha estat el motiu al voltant del qual han relaitzat la exaltació de les Falleres Majors de la Falla de l’Avinguda dels Furs i voltants. A l’acte es va exaltar a les seues regines per este 2019, la Fallera Major, Vicen Escribano Rodrigo, i la Fallera Major Infantil, Melany Gavidia González, acompanyades pel president Juan José Peris Darocha.

Un acte que es va celebrar el dissabte a l’edifici Multiusos de Llíria, i al qual va acudir nombrós pùblic, amb ganes que arranque la festa gran de les falles. La música, el colors i la pòlvora no varen faltar, però a la vegada volgueren fer un acte molt original i relacionat amb la música i la importància d’este art a Llíria.

«Cada xiquet pot tocar un instrument, que per sepeart pot quedar raro, però si sonen tots junts al mando d’una batuta queda com una peciosa simfonia» ens expliquen membres de la comissió. «Així com una orquestra, així funciona una falla, per separat es quedarien idees sense acabar, però si tots treballem junts i en harmonia queda com una simfonia que encisa a tots».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here