La Societat de Caçadors i els estudiants del l’IES Laurona, a la Concòrdia

A la zona forestal de la Concòrdia, en la partida de La Sebastiana, s’ha donat una classe de com han d’ubicar-se i col·locar-se les caixes nius, així com també quin ha de ser la tècnica per a la col·locació de dosímetres per a mesurar l’oxigen, el nitrogen i l’ozó de la troposfera. Una iniciativa on hi han participat els estudiants de Ciències de la Terra i del Medi Ambient de 2on de Batxiller de l’IES Laurona.

En l’experiència, han participat un total de 14 alumnes i els seus professors, i han comptat també amb la col·laboració de la Societat de Caçadors de Llíria, el president i membres de la Junta Directiva de la qual els han acompanyat en l’activitat.

La iniciativa, que ha organitzat l’Àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Llíria per la conscienciació mediambiental per als alumnes de la localitat, ha tingut també la col·laboració de “Veolo Iniciativa social”, projecte que estimula el compromís de la de la societat per millorar la qualitat de l’aire que respirem, aportant aparells de mesurar que han fet servir els alumnes de Llíria en esta pràctica formativa.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here