Arranca l'»Any de la Sang: centenari d’un monument»

Any de la Sang: centenari d’un monument” és el títol triat per a la celebració de la commemoració dels 100 anys de la declaració del temple com a Monument Nacional. La programació d’esta efemèride es donarà a conéixer este divendres 8 de febrer, a les 19.00 hores, en el propi temple.

Durant tot el 2019, la programació cultural de Llíria s’ampliarà amb la celebració d’este centenari, a través d’un calendari d’activitats, concerts, conferències, actes, tallers i festivals de caràcter turístic-cultural, amb un binomi de patrimoni i música “carregat d’emocions”. En este acte, a més, es projectarà l’audiovisual “Cent anys d’un monument”.

Segons el regidor de Cultura, Patrimoni i Turisme, Paco García, Llíria “es converteix de nou en un referent d’innovació i eix turístic per excel·lència dins de la nostra província. La commemoració de l’“Any de la Sang” és una nova modalitat de donar a conéixer i promocionar el nostre valuós patrimoni”.

A més, este divendres inaugura el cicle de música de cambra “Simfonia de Cultures” oferit per l’alumnat del Conservatori Professional de Música de Llíria. La temporada d’hivern continuarà amb concerts del cicle en diferents punts patrimonials de la localitat els dies 22 de febrer i 22 de març. Es tracta d’una nova manera de donar a conéixer la ciutat a través de la música, no solament per al veïnat sinó per als turistes que visiten la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here