El PP critica la gestió de l’Equip de Govern en la subvenció de l’IVACE

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha instat el Govern de Manolo Civera a presentar un projecte “creïble” per a no perdre per segona vegada la subvenció de l’IVACE.

Mazzolari s’ha pronunciat d’esta manera en relació a la convocatòria d’ajudes de l’IVACE per a 2019 destinada a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i servicis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics en la Comunitat Valenciana.

Així, ha recordat que “Llíria va perdre la subvenció de l’IVACE per a 2018 destinada a millores en els polígons industrials en Rascanya i Laboratorios Radio, amb una dotació de 265.000 euros i 65.000 euros respectivament, a l’incomplir els terminis de justificació establits per la deixadesa més absoluta del Govern de Manolo Civera”.

De la mateixa manera, la portaveu popular ha advertit Civera que “després de concedir-se un total de 320.000 euros als projectes de millora per als polígons de Rascanya i Laboratorios Radio i perdre’s per incompliment de terminis, estos ja no poden acollir-se novament a la subvenció de l’IVACE per a enguany, tal com indiquen les seues bases”.

Per això, Mazzolari ha exigit a Civera que “treballen en un nou projecte perquè de presentar el mateix perdrem una altra vegada estes ajudes i Llíria no pot permetre’s el luxe d’anar perdent subvencions per la ineficaç gestió i falta d’idees del Govern d’esquerres”.

Mazzolari ha lamentat que “si sumem els 320.000 euros als polígons de Llíria, 400.000 euros per a actuacions en la pujada a l’ermita del Real Monestir de Sant Miquel, 200.000 euros per a la segona fase del carrer Garcilaso, tots ells amb incompliment d’execució de terminis i impossibilitat de justificació, Llíria ha perdut un total de 920.000 euros en ajudes per la inacció i incompetència del Govern de Civera”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here