Raquel Miñano i Chiara Miñano, Falleres Majors de la Falla Placa Major

La Senyoreta Raquel  Miñano Mateo, la seua Fallera Major Infantil la xiqueta Chiara Miñano Cabrera ja són Falleres Majors de la Falla Placa MAjor i Voltants. Acompanyades del seu President Infantil Daniel Canales Miñano, baix del seu President Eduardo González Checa.

I és que el passat 26 de gener pels carrers de Lliria desfilaren les falleres i fallers que integren la Comissió Plaça Major i Voltants, quan feren el pasacarrer per anar a recollir a les seues representants 2019 per a la seua Exaltació al Teatre de La Unió. El teatre es plena de olor a flors i música com el himne de la seua Falla compost per la seua fallera Maria Faubel.

Assumpció Sabater, va conduir amb mestria com a presentadora, baix la Presidència d’Eduardo González Checa, qui fon substituït en l’escenari per José María Manzanares, anterior President.

L’acte que comença amb l’actuació del grup de danses de jotes valencianes, integrat per catorze xiquets i xiquetes que mantenen les tradicions de ball regionals, aprenent de la seua mestra i fallera Teresa Tort, fent les delícies amb els seus passos i voltes de totes les autoritats, familiars, amics, associacions i falles convidades.

Moltes falleretes i falleres desfilaren per a rebre la seua banda de la Cort d’honor 2019, posant les bandes a la Comissió Infantil Olga González Tort com a Fallera Major Infantil 2018, fins que ompliren l’escenari i quan el teló s’obri dóna pas a un gran aplaudiment per agrair els presents tan bonic ramillet de dones valencianes. Seguidament, foren nomenats Chiara, Daniel i Raquel amb la banda i el faixí que els distingeix com a màxims representants, sent exaltats pels seus mantenidors, que emocionaren en les seues paraules a tot el món.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here