Llíria plantarà 900 arbres autòctons amb motiu del Dia del Arbre

 

Amb motiu de la celebració del Dia del Arbre, el municipi de Llíria plantarà 900 arbres que serviran per reforestar algunes partides de la localitat. Un any més, la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llíria impulsa esta campanya amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la importància i els beneficis de conservar, cuidar i protegir els espais naturals.

 

L’inici de la campanya ha tingut lloc hui amb la plantada d’un centenar d’arbres autòctons del clima valencià en el parc de Sant Vicent, amb la participació de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius, un grup de residents del centre Savia i membres de l’alumnat de l’IES Laurona.

El regidor de Medi Ambient, Francesc Fombuena, i l’edil d’Agricultura, Manuel Llavata, s’han acostat al parc per presenciar les primeres plantades de l’edició del 2019, que continuarà en les pròximes setmanes, quan l’alumnat d’altres centres educatius de Llíria contribuisquen a reforestar la zona de Bodegas del Campo, amb la plantada de més de 800 arbres, que se sumaran als plantats en el dia de hui.

Un any més, el Dia de l’Arbre és el moment per posar de manifesta la rellevància de fomentar el respecte cap al medi ambient que ens rodeja, especialment, entre les persones joves i adolescents, que han de preservar l’entorn en què viuran en el futur.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here