El CEIP Sant Miquel reformarà el menjador i els banys

Els centres educatius milloraran les seues instal·lacions, gràcies a les actuacions del programa Edificant, que invertirà més de 450.000 euros en reformes puntuals al CEIP Sant Miquel i a l’IES Camp de Túria i Laurona.

La primera d’elles serà la reforma del menjador i els banys del CEIP Sant Miquel, amb un pressupost de 232.882 euros, la licitació de la qual va aprovar la Junta de Govern Local el passat divendres.

El projecte contempla la renovació i ampliació de la cuina del CEIP Sant Miquel, per adequar-se al servici de menjador que presta. A més, abordarà la reforma integral dels banys de l’entorn del menjador, situats en la planta baixa, que són també els que s’utilitzen a l’hora de l’esplai i, també, els corresponents a les unitats del 2n i 3r cicle de primària i a la zona de tutories.

Esta actuació permetrà donar resposta a “una de les demandes més sol·licitades per la comunitat educativa del centre”, ha explicat Manolo Civera. Per tant, “es millora la qualitat dels equipaments generals del col·legi com en les altres inversions previstes, en benefici del servici que es dóna als seus usuaris”, ha afegit.

El projecte contempla la renovació i ampliació de la cuina del CEIP Sant Miquel, per adequar-se al servici de menjador que presta. A més, abordarà la reforma integral dels banys de l’entorn del menjador, situats en la planta baixa, que són també els que s’utilitzen a l’hora de l’esplai i, també, els corresponents a les unitats del 2n i 3r cicle de primària i a la zona de tutories.

Per altra banda, el Consistori està a punt de licitar també els treballs de millora en el IES Camp de Túria que preveuen la reforma integral dels banys, la renovació de la xarxa de sanejament, la substitució de finestres i la renovació de la pintura en algunes zones de l’edifici. Este projecte té un pressupost de 173.000 euros, en unes instal·lacions que també acullen per les vesprades a l’Escola Oficial d’Idiomes.

A més, es destinaran altres 46.000 euros a la realització de diverses millores a l’IES Laurona, que consistiran en la construcció d’una coberta per donar ombra al pati, la instal·lació d’una marquesina d’accés al centre i un aparcament per a bicicletes.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here