Mazzolari assegura que Civera vol continuar amb el centre de menors

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha advertit hui que l’alcalde socialista Manolo Civera “està buscant finançament i un nou conveni amb la Diputació de València per a reactivar el centre de recepció de menors a Llíria”.

Mazzolari s’ha pronunciat d’esta manera en relació a la retirada del punt que este matí havia d’aprovar-se en la Junta de Govern, perquè no s’adjudicara el procediment obert simplificat per a la contractació de les obres d’habilitació d’edifici per al centre de recepció de menors en el centre cívic El Prat a Llíria.

En este sentit, la portaveu popular ha lamentat que “mentres l’alcalde Manolo Civera trau pit que ha parat esta adjudicació, la realitat és que l’ha deixat en suspens fins que aconseguisca el finançament i un nou conveni amb la Diputació de València” perquè la seua única prioritat és que este recurs social “vinga a Llíria a pesar de no ser la ubicació idònia per a albergar-lo”.

Mazzolari ha criticat que “el Govern de Civera ignore les demandes de la ciutadania de Llíria que vol una consulta popular i que demana que la prioritat no siga el centre de recepció de menors sinó la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat”. Així, ha subratllat que “un governant es deu al seu poble i ha d’escoltar-ho, no donar-li l’esquena com ho està fent en un tema tan sensible com este”.

La també membre de la gestora del PP de la província de València ha exigit a Civera que “deixe de faltar al respecte als ciutadans que no compartixen la seua opinió intentant penjar-los etiquetes per a justificar la seua nefasta gestió” i ha assegurat que “el seu tracte als veïns de Llíria durant esta legislatura ha sigut el de l’escapisme a l’hora de rebre’ls i atendre les seues demandes i necessitats, no sols en esta qüestió sinó en moltes altres”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here