Mazzolari critica la “gestió desastrosa” d’Oltra i lamenta que no tinga alternativa per a ubicar el centre de menors que no pot anar a Llíria

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular i membre de la gestora del PP de la província de València, Reme Mazzolari, ha criticat hui la “gestió desastrosa” de la vicepresidenta Mónica Oltra i ha lamentat que no tinga alternativa per a ubicar el centre de recepció de menors que no pot anar al municipi de Llíria.

Mazzolari s’ha pronunciat en estos termes en relació al “caos” en matèria de menors que existix en la conselleria de Polítiques Inclusives i Igualtat que dirigix Mónica Oltra, en el que “dia sí i un altre també veiem com els municipis que acullen estos centres tenen problemes per la saturació de menors i la falta de recursos destinats al funcionament correcte”.

Així mateix, hi ha assenyalat que “Llíria no pot albergar el futur centre de recepció de menors de la província de València perquè no té molts servicis supramunicipals que este tipus de centres requerix per a garantir una atenció de qualitat als menors usuaris” i ha advertit que “la falta de crèdit, l’incompliment dels convenis, la incompetència impròpia de la gestió, la falta de coordinació, la no idoneïtat de la ubicació triada i la carència de servicis exigix una nova ubicació diferent de Llíria”.

“Davant tot este cúmul d’inconvenients, la vicepresidenta Mónica Oltra ha sigut incapaç de tindre un pla B per a donar resposta a estos menors, que mereixen tindre uns centres amb dotació de personal suficient i amb una infraestructura moderna que done resposta a les seues necessitats”, ha lamentat la portaveu popular.

De la mateixa manera, ha criticat que la vicepresidenta Mónica Oltra “haja hagut d’esperar que l’Ajuntament de Buñol anunciara mobilitzacions per la precària i caòtica situació del centre de recepció de menors per a comunicar un trasllat a Alborache, un anunci que és un pegat en la gestió”.

Finalment, Mazzolari ha instat Oltra que “busque una nova ubicació per a instal·lar el centre de recepció de menors de la província de València en un lloc amb majors servicis i el responsable del qual no siga un municipi sinó la pròpia Generalitat, que és l’administració autonòmica que té la competència” i ha conclòs que “durant quatre anys la gestió improvisada en matèria de centres de menors hi ha perjudicat seriosament els usuaris d’estos recursos socials així com a la ciutadania valenciana per les contínues incerteses”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here