Arranquen les falles 2019 amb la presentació de la Falla Pla de l’Arc

L’olor de pólvora s’ha començat a sentir hui als carrers de Llíria en l’antesala del que seran les Falles 2019. I és que este dissabte arrancaven les presentacions de les Comissions falleres que hi ha a Llíria. Enguany el primer torn de les Presentacions falleres ha estat per la falla Pla de l’Arc que este 19 de gener, ha obert a l’edifici Multiusos, el temps de les Festes grans Valencianes.

A la presentació dos han estat les Grans protagonistes de la vetlada.: La Fallera Major de la falla Pla de l’Arc, Silvia Domingo, i la Fallera Major infantil, Olga Marcela Castellote. Al seu costat en tot moment, la presidenta de la falla, Ana Guijarro Roselló, i el President infantil, Brian Cariñena Barona, tots ells saben que tenen per davant un dels anys més especials de la seua vida.

Hi havia ganes de festa, i es notava este dissabte a l’edifici multiusos pel nombrós públic que omplia la sala. Cal recordar que la Fallera Major Infantil de Llíria és a més d’esta falla del Pla de l’Arc, i va ser fa uns mesos quan es varen proclamar falleres majors de Llíria: Marta Torres Expósito, de la Falla Avinguda dels Furs, i Edurne Romero Lozano, d’esta comissió Pla de l’Arc, com a les màximes representants de les festes josefines a la capital del Camp de Túria.

Enguany es tracta d’un any molt especial per a la festa al municipi, ja la Junta Local Fallera celebra el seu 10é aniversariEste organisme es presentava oficialment en societat el 15 de novembre de 2008, amb la creació de la quarta comissió a la localitat, a fi de coordinar estes celebracions i donar un nou impuls a les falles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here