Llíria dóna el seu suport a la candidatura de la Primitiva a la Medalla de les Belles arts

L’alcalde Manolo Civera ha rebut al president de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria, José Luis Pérez, per a manifestar-li el suport de l’Ajuntament a la proposta de concessió a la societat de la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles arts, per part del Ministeri de Cultura i Esport del Govern d’Espanya.

El primer edil li va entregar al representant de l’entitat musical un escrit que avala la candidatura del Clarín a esta distinció “per la seua destacada activitat en el foment i difusió de la cultura, i en la conservació del patrimoni artístic musical espanyol, des de la seua fundació el 1819”.

La Primitiva celebra enguany el seu bicentenari. En este sentit, Manolo Civera ha destacat que l’entitat “ha obtingut nombrosos guardons al llarg de la seua història i és l’única banda de música que ha obtingut en tres segles diferents (XIX, XX i XXI), el primer premi del Certamen Internacional de Bandes de València”.

El president del Clarín, José Luis Pérez, va voler agrair a l’Ajuntament este suport explícit i va avançar a l’alcalde edetà alguns dels pròxims actes que té previst realitzar la societat en el marc de la commemoració del bicentenari.

Per part seua banda, Manolo Civera va aprofitar per a felicitar la família clarinera, representada pel seu president, per “esta celebració tan especial que reivindica encara  més el merescut títol que té Llíria com a Ciutat de la Música” i li va desitjar “els majors èxits en els actes que estan preparat per a enguany”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here