296.000 euros per comprar cinc parcel·les en l’antiga estació de Renfe

La Junta de Govern Local de Llíria ha acordat este dijous l’adquisició dels terrenys situats a l’entorn de l’antiga estació de Renfe. L’Ajuntament ha aconseguit un acord amb ADIF per a comprar cinc parcel·les en la zona, que inclouen l’edifici de l’antiga estació, per un total de 296.185 euros.

Els terrenys ocupen una superfície de 10.151 metres quadrats, situats majoritàriament sobre la Unitat d’Execució núm. 54 i l’altra part ja està ocupada per vials d’ús públic encara que no s’havia regularitzat jurídicament esta situació.

L’alcalde Manolo Civera ha anunciat que l’Ajuntament “pretén aprofitar estos terrenys de la UE-54 per a la promoció d’habitatge públic i convertir l’edifici de l’antiga estació en un equipament públic que servisca per a dinamitzar la zona”.

“Esta inversió permet regularitzar la situació dels vials i contribuirà a la regeneració urbanística d’un entorn molt degradat”, ha afegit el primer edil.

Igualment, Manolo Civera ha volgut agrair “la bona predisposició d’ADIF, propietària de l’àmbit, en les negociacions, ja que ha resultat un acord bastant avantatjós per a les arques municipals i per a garantir que este espai tinga una finalitat pública”.

A més, l’alcalde ha volgut recordar que, des de l’adquisició de la fàbrica de Ríos en els anys 80, “és la primera compra amb uns preus molt econòmics que oferirà a l’Ajuntament la possibilitat de comptar amb una borsa de sòl municipal per a servicis públics”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here