El bàsquet Llíria recapta 1.100 euros per la lluita contra el Càncer

El partit contra el càncer que es va disputar al Pla de l’Arc de Llíria el dia 4 de gener va suposar tot un èxit, amb 1100 € recaptats per lluitar per aquesta causa. Un any més, i per tercer consecutiu, el Club Esportiu Bàsquet Llíria es sumava a la iniciativa promoguda per l’AECC Junta Local Llíria.

Des del Club han volgut remarcar la solidaritat dels aficionats al bàsquet: «Un partit que, tot i les baixes temperatures que teníem, va animar a un nombrós públic a acudir a gaudir d’una vesprada de bàsquet per una causa solidària».

A escala esportiva, s’enfrontaven dos grans: Refitel Bàsquet Llíria enfront del Valencia Basket Club. Al partit va destacar la participació dels jugadors que menys minuts estan tenint a més de jugadors del sènior B i júniors. El rival acudia a la cita benèfica amb els efectius habituals, i va aconseguir imposar el seu ritme durant tot el partit.


Tot i el caràcter amistós de l’encontre, tant l’equip visitant com els d’Alejandro Mesa no van deixar de lluitar en cap moment i això va propiciar que el públic assistent gaudira de grans jugades i a la fi, un gran partit entre dos equips que lluitaran per estar entre els primers a la lligueta d’ascens a LEB Plata. La victòria dels visitants per 75 – 87.

També la A.E.C.C. Junta Local de Llíria han manifestat el seu agraïment al Club Esportiu Bàsquet Llíria per esta iniciativa i la col·laboració a estos partits solidaris.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here