La cavalcada de la il·lusió: Els reis d’Orient arriben a Llíria

La tradicional cavalcada dels Reis d’Orient ha estat acompanyada per més de 300 persones, entre figurants i músics,  de diferents col·lectius locals. En el seu recorregut pels carrers del municipi, Ses Majestats d’Orient han repartit més de 600 quilos de caramels i 3.000 de monedes de xocolate, en un vesprada màgica plena il·lusió i bons desitjos.

La cavalcada, organitzada per la regidoria de Festes, ha comptat amb la participació de diferents col·lectius  locals, com la Arxconfraria de la Cort de Maria, la Confraria de la Mare de Déu del Remei, la Parròquia de Maria Mare, la Federació del Comerç de Llíria, la batucada de Llíria “PerkuValencia”, les bandes juvenils de la Unió Musical i la Primitiva, el Grup de Danses “El Tossal”, l’Escola Municipal de Dansa,  el grup de ball Al-Hilal, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els Júniors de l’Assumpió, la Penya Arre, l’Associació d’Amics del Cavall, la Junta Local Fallera i les comissions falleres Plaça Major, Plaça Pedralba, Avinguda dels Furs, Pla de l’Arc i Alpelic.

Estes són algunes de les imatges:

La cavalcada ha conclòs a la plaça Major amb la representació de l’Adoració al xiquet Jesús, i la recepció oferida per la Corporació municipal a Melcior, Gaspar i Baltasar. L’alcalde Manolo Civera els ha entregat la clau de la ciutat, en senyal de l’hospitalitat de tot el poble edetà als seus insignes visitants. Posteriorment, els Reis d’Orient s’han dirigit a cadascuna de les tres parròquies de Llíria per a rebre als més menuts i fer-los entrega dels seus regals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here