Un Concert de la Banda «La valenciana», presenta la candidatura a Ciutat Creativa de la UNESCO

El regidor de Cultura i Turisme, Paco García, i la directora del projecte, Mª José Viñals, donaran a coneixer a la ciutadania la candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de la UNESCO en la modalitat de música. L’acte de presentació se celebrarà divendres a les 19.00 hores a l’auditori del Conservatori de Llíria. A més, comptarà amb el concert que oferirà la Banda SMPVB «La Valenciana», una formació formada majoritàriament per músics valencians residents a Barcelona i dirigida per Vicent Pérez.

 

L’edil Paco García ha destacat que “hem preparat un ambiciós projecte que reafirma el gran patrimoni musical i educatiu del nostre municipi en este camp, amb projecció internacional i amb capacitat per a generar excel·lents professionals, societats i esdeveniments musicals”.

 

La candidatura edetana ja ha rebut el suport de diferents entitats, com la Conselleria de Cultura o Les Corts Valencianes que, en una declaració institucional històrica per al municipi, van designar a Llíria com a Ciutat Valenciana de la Música.

Amb esta iniciativa, la capital del Camp de Túria aspira a convertir-se, pels seus mèrits històrics, culturals, socials i musicals en Ciutat Creativa de la UNESCO, un reconeixement que, en l’actualitat, ostenten 21 ciutats dels cinc continents, entre les quals es troben Sevilla, Hannover, Liverpool, Bogotà, Medellín o Gant.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here