Es renova el parc de l’ambulatori: Noves atraccions i més accessible

L’Ajuntament de Llíria ha executat els treballs de renovació del sòl i les atraccions de l’àrea infantil del parc del Pla de l’Arc, situat al costat del centre de salut. Estes millores han suposat una inversió de 17.800 euros.

L’actuació ha consistit en la substitució de l’actual sòl per un altre continu de cautxú en les dues zones de jocs, la col·locació d’un nou tobogan i un nou engrunse niu, considerat accessible i integrador, i la rehabilitació de les atraccions de fusta amb les que compte en l’actualitat.

El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Llavata, ha indicat que “estos treballs, que van començar la setmana passada, estan encaminats a renovar les zones d’esplai infantil i millorar la seguretat dels xiquets i xiquetes que juguen en elles, i este tipus d’inversions tindran continuïtat en altres àrees infantils de la ciutat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here