El Dia de les Lletres potencia els autors locals i les activitats per xiquets

Activitats per xiquets, presentacions de llibres, xarrades amb autors. Tot aço i més és el que ens podem trobar al llarg del dia d’hui en front del Teatre de La Unió, on s’han montat les casetes del Dia de les Lletres.

Allí hem pogut trobar a autors de Llíria amb les últimes novetats editades, com el llibre de Josep M. Jordán «el Rumor de la fe», o el llibre de poemes del poeta del foc, José Manuel Izquierdo «Versos Esparsos. Poesia per al Foc«. També la professora del Francisco LlopísRosana Gutierrez amb el seu llibre «Salvemos la Tierra« amb un missatge per conscienciar als xiquets i jóvens per salvar el planeta i educar amb valors com l’amistat, en un llibre molt didàctic.

Francisco Gil, que ja va pel segon llibre d’una saga de 15 volums sobre Jaques de Moulard i Germana de Foix. Una saga amb aventures, profecies, i Nostradamus. El primer llibre va ser un èxit i Gil s’ha mostrat molt content amb la resposta del públic i el suport de l’editorial Edeta.

Per a tots els que els agrade els llibres fantàstics i d’aventures, tenen a «El ardid del diablo» de René Ruano López la creació d’un món de bruixes, ambientat en l’època medieval, llops i gegants, fins i tot amb mapes on ubicar tot este món fantàstic.

A més dels llibres, també s’han programat activitats per xiquets, que de bon matí ja han gaudit d’un dia de diversió entorn dels llibres.

 

 

Esta vesprada continuaran les activitats, entre elles, la xarrada d‘Alfons Cervera, un dels referents literaris més propers pels lectors de Llíria i la comarca o la presentació de l’últim llibre de Xavier Nonius, Manzanas con Manzanas.

Unes activitats que es faran a la sala Skala, on normalment fan esdeveniments culturals i concerts de Jazz. Un bon moment per redescobrir esta sala.

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here