Les notícies més vistes el 2018

La notícia més vista a La veu de Llíria este 2018 ha estat l’atracament que va patir el Banc BBVA el 16 de gener quan un home va entrar amb una arma al Banc amb més de 8000 visites dels lectors. Amb quasi 5000 visites, la bona notícia que Maria «la Talana» repartia 2,8 milions de la Grossa de Nadal a Llíria al sorteig de la loteria del 22 de desembre.

La mort de Miguel, el corredor que va patir un infart a la Buitrera mentre preparava el Trail de Llíria, així com l’homenatge la setmana següent que va fer el Club Edeta a este corredor tan volgut a tota la comarca, han estat dos de les notícies més vistes i compartides amb unes 5.000 visites en conjunt.

Dos germans de Llíria, Rubén Sancho Portoles i Sergio Sancho Portoles, han passat a la història de la Universitat de València per aconseguir el mateix any (curs 2016-17) el premi als millors expedients de la Universitat de València. Esta ha sigut una notícia de la qual ens hem sentit orgullosos com a poble, i unes 3500 volgueren informar-se i felicitar a esta família. Sens dubte un orgull que esta notícia de la veu de l’Escola estiga entre les més vistes.

També el Concert solidari del dia de la Infància s’ha colat entre les notícies més vistes este 2018, amb el comunicat de Sole Giménez que han llegit unes 2500 persones. A més el Comunicat de l’Alcalde, el del regidor de festes, la resposta de Reme Mazzolari, han fet que a Novembre la Veu de Llíria tancara el mes amb rècord de visites anual.

L’Hospital de Llíria i les notícies relacionades amb este servei, com les imatges de Pediatria, o l’entrevista a la doctora Rodríguez Valera, cap de pediatria de l’Hospital siga l’entrevista més llegida este 2018. També la donació del mamògraf digital d’Amancio Ortega ha segut de les més compartides a Facebook que han compartit més de 200 vegades.

Com no podia ser d’altra manera, les notícies relacionades amb els Festers de la Puríssima i del Remei, com l’elecció dels nous clavaris, els programes de festes, les imatges de les seues desfilades, o les presentacions estan entre les notícies més llegides. També l’elecció de José Lluís Pérez com nou president del Clarin, es cola entre les 10 notícies més llegides de la veu de Llíria este 2018. També les falles, la fugida de l’artista faller, o els millors ninots va despertar l’atenció dels lectors, així com les festes de Sant Vicent o Sant Miquel.

Dos temes de l’actualitat, les cases ocupades de forma il·legal així com el centre provincial de menors, també han reclamat l’atenció dels lectors de la Veu. Així l’entrevista a Mónica Oltra quan va visitar el Prat amb Manolo Civera va trobar l’interès de més de 2000 lectors que volgueren informar-se d’este tema que ha estat un dels més polèmics del 2018.

La circulació pel carrer Major, després de la construcció de Partidors, amb notícies de camions aturats en meitat del carrer, ha despertat la curiositat i les crítiques dels habitants de la zona i en general dels veïns de Llíria.

L’estat de ruïnes de sant Miquel, amb l’entrevista a Amadeo Civera donat la veu de l’alarma sobre l’estat d’este monument tan estimat a Llíria, va fer que fora una de les notícies que més ha calat entre els veïns i veïnes de Llíria.

L’altre lloc més volgut pels llirians, el parc de sant Vicent, també va atraure molts lectors per vore l’estat que les fortes pluges que patirem a novembre, va deixar el parc.

Els articles dels nostres col·laboradors, com Josep Maria JordánPaco RozalenManolo Vidagany, Carles Subiela o Carles Asensi, als quals volem agrair la seua dedicació al municipi i este mitja de comunicació, es troben entre les notícies amb un alt nivell de fidelització.

Per últim, el 2018 ens ha dut la visualització de moltes dones a Llíria, amb un canvi de paradigma, on la figura femenina i la seua aportació al municipi s’ha fet palès, en una tendència que esperem que continue el 2019, amb l’espai 8 dies, 8 dones on l’entrevista a la doctora Mamen Martínez és una de les més llegides de l’any.

 

 

 

Feliç 2019

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here