VI Sant Silvestre: 700 corredors, disfresses, diversió pels menuts, i 800 quilos de solidaritat

Les disfresses van ser part protagonista de la VI Sant Silvestre 2018 que es va celebrar divendres a Llíria en una festa que uneix l’esport i la solidaritat. Els premis a l’originalitat se’l van emportar la disfressa col·lectiva “Els reis Mags” que ja han guanyat edicions anteriors, i el repartidor Álvaro Puchol, que també es van emportar un cupó de compra de la Federació del Comerç de Llíria.

Com ells, la majoria dels 700 corredors que participaren, duien unes disfresses molt elaborades  en esta carrera, organitzada per l’Ajuntament de Llíria amb la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria, que s’ha convertit en una de les cites més esperades de les festes nadalenques.

Els participants van recórrer els 2.900 metres del recorregut urbà, amb eixida i arribada a la plaça Major, impulsats per la diversió i l’entreteniment però, sobretot, pel caràcter solidari de l’esdeveniment. Gràcies a la col·laboració dels participants, es va aconseguir recollir quasi 800 quilograms d’aliments no-peribles, que s’entregaran a Càritas de Llíria i a l’ONG Manos Unidas.  

En l’apartat estrictament esportiu, Emily Desprez es va convertir en la guanyadora de la VI Sant Silvestre, amb un temps de 11m41; mentre que, en la categoria masculina, Javier Llopis va ser el primer en creuar la línia de meta, parant el cronòmetre en 09:02.

 

Els guanyadors van rebre el reconeixement del públic assistent i, a més, se’ls va fer entrega d’una copa com a record de la seua victòria. Per la seua part, la Federació del Comerç de Llíria els va obsequiar amb un cupó amb què podran realitzar compres en els comerços federats de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here