Llíria licita les Termes de Mura: Per fi seran visitables

L’àrea de Cultura i Patrimoni de l’ajuntament de Llíria ha publicat en la Plataforma de contractes de l’Estat la licitació de les obres per a la intervenció arqueològica i arquitectònica en l’àmbit de les Termes Menors del Santuari de Mura”. El termini per a poder optar a ser contractista d’aquestes obres finalitza el pròxim dia 10 de gener.

La intervenció compta amb un pressupost de licitació de 689.000 euros i amb aquest projecte, es portarà endavant la segona fase de la rehabilitació del complex arquitectònic, amb l’excavació i consolidació de les termes menors i de la palestra, tractament i recreixement de murs per al tancament del conjunt, així com l’espai d’activitats esportives a l’aire lliure que formava part de les termes majors.

Un altre espai que s’incorporarà a les actuacions serà la posada a punt del Centre de Visitants o Interpretació, així com la seua musealització per a la seua posada en funcionament immediata. També es delimitaran els recorreguts a l’interior del recinte i es disposarà d’elements de control de pas, definint àrees per a ús públic lliure i ús públic controlat per mitjà de visites guiades.

La previsió és que en el primer trimestre de 2019 s’adjudiquin les obres i puguin executar-se en el que resta d’any.

Amb aquesta actuació, afirma el Regidor de Cultura, Paco Garcia Latorre, «es podran fer visitables i obrir-se al públic gran part d’aquest gran parc arqueològic que serà un reclam turístic de primer ordre a la Ciutat de Llíria».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here