La Reina Letizia es declara fan de l’Arròs en bledes de Llíria

La Reina Letizia ha manifestat a una revista anglesa que el seu plat favorit és l’arròs en bledes tradicional d’un poble de València, pel seu sabor i valor nutricional: «me encanta el arroz y las acelgas, para mi es la combinación perfecta y muy sana».

De tots és conegut la preferència de la Reina Letícia pels menjar amb verdures i valors nutricionals com la sopa de verdolagues que varen sopar al Palau en el vídeo de la Família reial.

Per tot això, segons ha manifestat a l’entrevista, la Casa Reial ha incorporat al seu menú per celebracions este plat tan tradicional de Llíria, que ja va estar present en el sopar oferit pels reis al President d’Argentina i la seua dona, altra enamorada dels sopar lleugers com este plat típic de Llíria.

Una preferència que la Reina Letizia comparteix amb la Reina Sofia, segons ha reconegut a la revista Anglesa: «No es cierto que no nos llevamos biencompartimos muchas cosasaunque a veces tenemos como todas las familias algunos desencuentros.» ha manifestat referint-se a l’incident a la Catedral de Palma. «Hicimos las paces con un buen arroz con acelgasEso nos une. A la reina Sofia le encanta, y también a mis hijas, sobre todo la Princesa Leonor» ha aclarit sobre aquell incident que ha marcat el 2018 i que va resoldre amb un bon arròs amb bledes llirià.

Un plat que segons ha contat la Reina Letizia, va descobrir gràcies a la directora d’un centre educatiu del municipi que va conèixer a l’entrega d’un premi d’educació. Li va recomanar l’arròs amb bledes en el dinar posterior a l’acte, on li va entregar la recepta d’este plat de tradicional de Llíria que ha incorporat al menú de la Família Reial.

Sense dubte, la reina Leticia s’ha convertit en l’ambaixadora més reial per un plat que a Llíria és el plat favorit de molts.

 

Feliç dia dels Innocents¡¡¡¡

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here