Yaron Traub dirigeix l’Orquestra Simfònica Unió Musical

Yaron Traub assajant amb l’Orquestra Simfònica el 27-12-2018″

YARON TRAUB DIRIGEIX L’ORQUESTRA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL

La societat està mostrant la força de les agrupacions en els concerts de Nadal

 

Els concerts de Nadal  a la Unió Musical de Llíria s’estan celebrant enguany amb un caràcter molt especial en estar també dedicats a celebrar la inauguració del nou escenari del teatre reformat i ampliat fins a ocupar una superfície total de 200 m2.

El quart concert que dedicaran a les festes nadalenques és el que oferirà l’ORQUESTRA SIMFÒNICA UNIÓ MUSICAL i que se celebrarà demà divendres 28 de desembre, a les 19:30 hores, al teatre-auditori de la Unió. Per a este concert commemoratiu han invitat al prestigiós director YARON TRAUB, que ha estat durant quasi 13 anys el director titular de l’Orquestra de València. Nascut a Tel Aviv, Yaron Traub prové d’una família amb fortes arrels musicals; el seu pare, Chaim Taub, va ser mestre de concerts de la Filharmònica d’Israel durant 30 anys sota la direcció de Zubin Mehta. Traub va estudiar amb el llegendari Sergiu Celibidache  i amb el gran mestre Daniel Barenboim.

 

El programa que interpretarà l’Orquestra Simfònica estarà format per l’Obertura de l’òpera Una cosa rara del valencià Vicent Martí i Soler; l’Andante i Rondo hongarés per a viola i orquestra de Weber, amb el solista  JOSÉ MANUEL LEÓN i la Simfonia núm. 3 Op.56 «Escocesa» de Mendelssohn.

Foto: Raquel Santos. Orquestra Jove i Cor de Veus Blanques en el concert del 23-12-2018

El passat diumenge 23 de desembre ja va oferir el seu concert l’altra orquestra de la Unió, l’Orquestra Jove que comptà amb la participació del Cor de Veus Blanques format per un centenar de xiquets del col·legí, Centre Integrat i Escola d’Educands. En este concert també es va fer la presentació oficial del nou director titular de les dues orquestres unioneres, l’Orquestra Jove i l’Orquestra Simfònica, que estaran sota la direcció del músic unioner, PASCUAL CABANES FABRA. En el transcurs d’este concert s’oficià l’entrada d’onze nous membres. També el 15 de desembre tingué lloc el concert de la Banda Juvenil i la incorporació de 21 nous músics  

Foto: Raquel Santos. Banda Simfònica, Banda Juvenil i Cor Social en el concert del 22-12-2018

Per altra banda el 22 de desembre se celebrà el concert d’inauguració de la reforma i ampliació del nou escenari del teatre que comptà amb la participació de quasi 250 músics entres Banda Simfònica, Banda Juvenil i Cor Social. També s’incorporaren a la Banda Simfònica onze nous músics. Des de la Unió Musical comenten que estan molt satisfets dels resultats tant musicals com de participació de músics i d’assistència de públic de tots els concerts nadalencs que s’estan celebrant.

Foto: Raquel Santos. Banda Juvenil en el concert de Nadal del 15-12-2018

Finalment el dijous 3 de gener celebraran al teatre-auditori la recollida de les cartes al Reis d’Orient per part dels patges i que comptarà amb la col·laboració musical de la Banda Juvenil.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here