2019: “Any de la Sang, centenari d’un monument” ja té logotip oficial

Llíria va declarar l’any 2019 com “Any de la Sang, centenari d’un monument”, amb motiu de la commemoració dels 100 anys de la declaració de l’església com a Monument Nacional. A pocs dies d’iniciar-se l’any, l’Ajuntament presenta el logotip d’esta efemèride que servirà com a imatge vehicular de tota la programació turística i cultural preparada per a esta commemoració.

Esta imatge corporativa s’utilitzarà durant tot l’any 2019 en totes les comunicacions de l’Ajuntament de Llíria, documents oficials i en tots els esdeveniments i també estarà present en les xarxes socials i en la pàgina web municipal. L’objectiu és donar cobertura a esta efemèride i dotar-la d’una imatge pròpia. Segons el regidor de Cultura i Turisme, Paco García, “hem aconseguit un logotip que transmet amb claredat el missatge que volem traslladar”

El logotip donarà suport a tota una sèrie d’activitats culturals i turístiques, que se presentaran en la pròxima fira turística de FITUR. Tota esta programació, que inundarà l’agenda cultural municipal, servirà per celebrar el centenari de la declaració i projectar tant el monument, com les pintures del teginat de fusta, que suposen un gran i valuós tresor per a la ciutat de Llíria.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here