Pare Noel rebrà les cartes dels xiquets diumenge a Llíria

Tots els xiquets i xiquetes de Llíria tenen la vesprada de diumenge una fita molt esperada. I és que Pare Noel estará al Pati de Sant Francesc desde les 17.00h fins les 20.00h per recollir les cartes dels més menuts.
El Pare Noel rebrà un per un a tots els xiquets que van voler acostar-se a entregar-li la carta. A canvi, ell va repartir monedes de xocolate i caramels, com a regal per haver anat a veure’l.
Un acte que organitza la Federació del Comerç de Llíria i que estarà repleta de sorpreses i d’un xocolate calentet a tots els xiquets que acudisquen al pati de Sant francès amb els «tiquets d’activitat» que, com sempre, es poden aconseguir comprant al Comerç Federat de Llíria. Tot això aprofitant que al teatre dels jubilats hi ha un teatre programat per part de L’Ajuntament.
A més, La Federació del comerç ha preparat per als més menuts: l’Expo-jove el dijous 27 a les 16.00 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here