Más de 400 escolares participan en la 16.ª edición del festival “Cantem al Nadal”

Més de 400 escolars de Llíria s’han donat cita, en el festival de cors “Cantem al Nadal”, que ha celebrat enguany la seua 16a edició. Este acte, organitzat per la regidoria de Música, ha posat la banda sonora al Nadal en un dels primers actes de la programació nadalenca organitzada per l’Ajuntament de Llíria.

Enguany, com a principal novetat, el festival “Cantem al Nadal” ha donat la benvinguda a l’alumnat de l’Escola Municipal d’Anglès, que ha volgut sumar-se a este acte, interpretant dos nadales en anglès: “Jingle Bell Rock” i “Santa Claus is coming to town”.

En esta 16a edició, han participat un total de huit cors provinents del CIEM Unió Musical, del Col·legi Francisco Llopis, del Col·legi Santa Ana, del CEIP Sant Vicent Ferrer, del CEIP Sant Miquel, del Centre Ocupacional “El Prat” i el cor de l’Associació Pentagrama.

Els més de 400 participants han interpretat un ampli i varietat repertori de cançons nadalenques de tot el món, en diferents estils i idiomes. Com cada any, el festival s’ha tancat amb la interpretació conjunta del “Nyo Maria”, la nadalenca més tradicional de la Ciutat de la Música.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here