Especial I tu, què opines?: Ja és Nadal al comerç de Llíria

Després del Pont de la Puríssima, el comerç local de Llíria es prepara per a una de les èpoques de més vendes: la campanya de Nadal. Els menús que es preparen per als sopars familiars, els regals o la decoració d’una bona taula o un arbre nadalenc comencen a pensar-se i comprar-se estos dies.

Per això, La veu de Llíria amb col·laboració amb la Federació de Comerç han preparat un especial del programa «I tu, què opines», on els protagonistes són els comerciants, i els seus productes de qualitat.

A la pregunta de «no hi ha nadal a Llíria, sense un bon…» una representació dels 170 comeciants que formen la Federació del Comerç,  volen felicitar el nadal a tots els clients i veïns.

I tu, què opines: Especial Campanya de nadal del comerç de Llíria.

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here