S’aprova la licitació de la rehabilitació del Retén de la Policia i les Termes de Mura

 

La Junta de Govern Local de Llíria ha aprovat les licitacions de  la rehabilitació i ampliació de la seu de la Policia Local i la intervenció en les Termes Romanes de Mura. Es tracta de dos projectes, que donaran un nou impuls a estos dos espais municipals, amb una inversió total d’1.389.609,98 euros.

El projecte de modernització i ampliació de les dependències de la Policia Local de Llíria, “dóna resposta a una de les principals demandes del cos d’agents del nostre municipi”, ha declarat l’alcalde Manolo Civera. Per a este projecte, l’Ajuntament destinarà un total de 699.998,31 euros, que serviran per renovar les instal·lacions i ampliar la seu policial.

“Amb esta actuació, es produirà un salt qualitatiu en les condicions de treball de la plantilla de la Policia Local. Hem de tindre present que el treball que realitzen tots els seus membres és imprescindible per a garantir la seguretat de tot el veïnat”, ha afegit el primer edil.

Per altra banda, la Junta de Govern Local ha aprovat, amb un pressupost de 689.000 euros, la licitació de la intervenció en les Termes Romanes de Mura. Amb este projecte, es portarà endavant la segona fase de la rehabilitació del complex arquitectònic, amb l’excavació i consolidació de les termes menors i de la palestra, l’espai d’activitats esportives a l’aire lliure que formava part de les termes majors. Este projecte està finançat al 50% amb la línia d’ajudes del Programa Operatiu de Fons Europeus de Desenvolupament Regional Fons (FEDER).

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here