Esport, solidaritat i disfresses, a la VI Sant Silvestre del dia 28 de desembre

Un any més, tot el veïnat del municipi està convocat a la carrera més divertida i acolorida de l’any:  la VI Sant Silvestre solidària,  organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria i la Federació del Comerç.

Serà el proper dia 28 de desembre a les 20 hores des de la plaça Major quan comence el recorregut de 2.900 metres, en què cada pas és una contribució per una bona causa: la recollida d’aliments per a Càritas i l’ONG Manos Unidas.

Tanmateix, participar també pot tindre la seua recompensa, amb els premis esportius i, també, a l’originalitat que es posen en joc. Un any més, la Federació del Comerç de Llíria entregarà premis en forma de cupó, per utilitzar-los en les compres als comerços federats, als millors corredors, tant en la categoria masculina com en la femenina i, també, a la millor disfressa, ja siga en format individual o col·lectiu.

La VI Sant Silvestre de Llíria obri el pròxim dimecres 12 de desembre el seu període d’inscripcions. Tots aquells que vulguen participar, han de formalitzar la inscripció amb l’entrega d’un quilo d’aliments no-peribles, abans del dia 27 de desembre, en un dels punts habilitats: Pavelló Pla de l’Arc, l’Espai Jove o a la piscina coberta. A més, la inscripció es pot realitzar als comerços locals Ferreteria Les Reixes, Horno Santa Ana, Bolsería Partidors, Avantours, Sport Moros i Twiner Esports.

El dia de la prova s’obrirà un nou període per als ressagats, que tindran una última oportunitat d’inscriure’s a la línia de meta des de les 18.30 hores i fins a 20 minuts abans de l’inici de la cursa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here