Campanya solidària de NNGG del PP «Este Nadal regala un somriure»

Noves Generacions de Llíria inicia la campanya solidària ‘Este Nadal regala un somriure’ perquè cap xiquet es quede sense joguets durant estes festes nadalenques. En esta campanya solidària s’arreplegaran joguets, llibres i material escolar en bon estat i s’entregaran a les ONG’s locals Cáritas i Siempre Contigo.

La presidenta de NN.GG. de Llíria, Cintia Urbano, ha explicat que “el compromís social de la nostra organització pretén protegir als més vulnerables, per això, volem que tots els xiquets visquen amb il·lusió estes dates”.

De la mateixa manera, ha explicat que “s’instal·larà en la seu del PP de Llíria una vidriola solidària perquè aquelles persones que vullguen col·laborar puguen fer-ho ajudant en la compra de joguets nous”.

Urbano ha animat tots els veïns i veïnes de Llíria a participar en esta iniciativa solidaria i ha destacat que “ja hi ha persones que han fet entrega de joguets, inclús abans de donar inici a campanya, perquè esta iniciativa s’ha consolidat en el nostre municipi”.

Totes les persones que vullguen col·laborar podran entregar els joguets en bon estat els dies 11 i 18 de desembre, en horari de 18 a 20 hores, en la seu del PP de Llíria.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here