El 13 de desembre, comencen les Festes de Nadal a Llíria amb el mag Yunke

Llíria presenta una àmplia i variada programació per les Festes de Nadal, pensada per a tots els públics i impulsada simultàniament per les àrees de Festes, Cultura, Comerç i Joventut, amb la col·laboració de la Federació del Comerç.

Serà el pròxim 13 de desembre quan s’iniciarà la programació nadalenca de l’Ajuntament amb un sorprenent espectacle en què la màgia prendrà el protagonisme amb l’espectacle a càrrec de la companyia La Fam amb l’actuació estel·lar del mag Yunke, que promet deixar bocabadats tots els espectadors. L’acte tindrà lloc el dijous 13 de desembre, a partir de les 19.00 hores, a la plaça Major.

Altre dels plats forts serà la Festa de Cap d’Any, que torna després de la bona acollida de la seua primera edició i que ofereix la possibilitat a tot el veïnat de donar la benvinguda a l’any 2019 a la plaça Major, amb cotilló, raïm, música i bon ambient. A més, enguany, la festa serà doble perquè la celebració s’avança al 28 de desembre, amb una festa de simulació de les campanades, orientada als joves d’entre 16 i 30 anys, que es realitzarà a l’Espai Jove.

 

Com cada any, la il·lusió dels xiquets serà protagonista amb l’espectacular Cavalcada de Reis, en la vesprada del 5 de gener; i la recollida de les cartes el 3 de gener, al campament instal·lat a les Termes Romanes de Mura, on els més menuts podran entregar els seus desitjos als patges reials. El Pare Noel tampoc podia faltar i visitarà Llíria, el pròxim 23 de desembre per la vesprada, per a fer la recollida de les seues cartes.

 

La programació infantil de les festes de Nadal oferix també múltiples activitats carregades de diversió, amb la 3a edició d’Expojove, el dia 27 de desembre, un circuit infantil de proves el 29, o les dos propostes de teatre en família, “El aprendiz de brujo”, el diumenge 23 de desembre, i “Toys, una historia de juguetes”, el 2 de gener.

La música té un paper destacat dins de la programació nadalenca. El 19 de desembre se celebra el XVI Festival de Corals Escolars “Cantem al Nadal” amb la participació dels col·legis de la localitat i l’alumnat del taller Pentagrama, el Centre Ocupacional “El Prat” i la incorporació de l’Escola Municipal d’Anglés.

L’oferta musical es completa amb els concerts de Nadal de la Banda UDP, l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”, l’Orquestra de Plectre “El Micalet” i les diferents agrupacions de les societats musicals del municipi, entre els quals destaquen les tradicionals actuacions nadalenques de la Banda Simfònica Unió Musical el 22 de desembre, i de la Banda Primitiva el dia 29.   

Per últim, el Nadal també és sinònim de solidaritat. Un any més, la ciutadania mostrarà la seua vessant més solidària amb la VI Sant Silvestre, amb què el poble de Llíria eixirà a córrer, el pròxim 28 de desembre, els quasi 3 quilòmetres del recorregut urbà per a col·laborar amb Cáritas i, per primera volta, amb l’ONG Manos Unidas.

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here