Divendres 7 de desembre, torna el cinema al Teatre de La Unió

Tornen les sessions de cinema els caps de setmana a Llíria. El Teatre de la Unió va estar tancat per les obres de rehabilitació i millora dels escenaris, cúpula, camerins i bambolines per modernitzar-ho i convertir-lo en un dels millors teatres. Tornen a més, amb pel·lícules d’actualitat i estrena com Bohemian Rhapsody del grup Queen, així com una sessió amb una pel·lícula pels peques de la casa que tenen este pont, vacances escolars.

Va ser el 24 de desembre de 2011 quan el teatre de la Unió, reobria la seua històrica sala després de 10 anys d’inactivitat gràcies a l’empenyo de l’actual direcció de la societat i a un grup entusiasta de joves socis que amb treball, imaginació, esforç i una bona programació estan portant endavant la iniciativa. així ho relata Francesc rozalen al seu article de La veu de Llíria «El cine a Llíria, una tradició recuperada».

La reobertura del Cine La Unió també coincidí amb el canvi tecnològic en els sistemes de projecció. Les històriques màquines com les que posseeix la Unió que funcionaven amb els clàssics rotllos de 35 mm tenien els dies comptats. S’imposaven els moderns equips de projecció digital i el Cine La Unió ho resolgué amb eficàcia instal·lant una nova màquina digital i un nou sistema de so Dolby Digital d’alta fidelitat.

Ara, amb estes obres de la cúpula del teatre, així com de l’escenari i sobretot de les bambolines, posen a esta sala teatre al capdavant dels teatres i Cinema. “L’anterior caixa esfèrica era de fibrociment i bigues de fusta. És de 1949, ja tocava canviar-ho, les bigues estaven podrides” ens comenta Andrés Torres, coordinador de les obres a la notícia d’este mitja de comunicació.

Així que després de romandre tancat tot el mes de novembre, este divendres 7 de desembre, torna el cinema a Llíria. I a més han preparat un sorteig d’Inauguració amb 10 guanyadors:

1 ENTRADES DE CINE + CRISPETES + REFRESC PER GUANYADOR!

1 ENTRADA + 1 PAQUET DE CRISPETES + 1 REFRESC GRATIS per a cada guanyador/a per a veure SMALL FOOT o ANIMALES FANTÁSTICOS: LOS CRÍMENES DE GRINDELWALD o BOHEMIAN RHAPSODY·.

Per a participar en el sorteig es deuran complir aquestes condicions:

1.- Clicar en «Me Gusta» y COMPARTIR LA FOTO.

2.- Respondre a: Com es diu la directora o director de la pel·lícula BOHEMIAN RHAPSODY?.

3.-Els/ les guanyadores/guanyadors del sorteig es notificaran en aquesta mateixa publicació el proper DIVENDRES.

MOLTA SORT A TOTES i TOTS ! !

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here