Dues corredores acaben, per primera vegada en la història del club Edeta, la Marató de valència

Silvia Igual i Sonia Almero, membres del club Atletisme Llíria han passat a la història del club edetà per ser les dues primeres dones que acaben els 42 quilòmetres de la marató de valència. I a més, amb un temps de competició: 4 hores i 16 segons Silvia, i poc després entrava en la línia de meta, Sonia amb un temps de 4,35. Des del Club d’atletisme Edeta han volgut felicitar a este dues campiones que han trencat un nou sostre de cristall a l’esport de Llíria.

A més, la Marató de valència de diumenge va ser especial per altre membre del club, Manolo Sánchez, que tal com va informar la Veu de Llíria ha corregut i acabat la seua 38 edició d’esta marató seguida. Cap any ha faltat a esta cita de l’atletisme valencià juntament amb els amics que formen el club dels «Quatre Magnífics» que han corregut totes les Maratons. Enguany tampoc fallaren.

Per això, molts membres del Club volgueren estar presents i donar ànims a esta llegenda de l’atletisme edetà. «Per a molts membres del club era la primera, per al gran maratonià Manolo Sanchez és la que fa 38 seguides a València. Volem felicitar a Manolo i també especialment a les dos primeres valentes del club que han participat i acabat la marató. Segur que creen escola al club» han manifestat contents des del Club Edeta.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here